Delikanlı Gibi Delikanlı Gibi Ben bir sevgi kurbanıyım bu alemde Taşırım omuzumda aşkımı ömrümce Yıkılmam inan dünya üstüme gelse Koparır alırım delikanlı gibi Bir gün bitti dersen bana İnan iflah olmam bir daha Bir kurşun sıkarım kafama Çeker giderim delikanlı gibi Hebe gülüm sen sen ol insanın ne görünüşüyle Ne giyinişiyle ne memleketiyle nede ırkıyla yargılama Sen sen ol insana insan olduğu için değer ver insanca Muamele et Benimde böle deli dolu çılgın olduğuma sakın ola Aldanmayasın bende taşralıyım bende etten tırnaktan Bir insanım ben kadına baktım mı gözüm gibi bakar ilah gibi taparım Ama hiç yanlışını görmeyim anam avradım olsun ayırmam Bir bidon benzin döker birde kibrit çakar çatır çatır Yakarım Ulan yakarım ya sen bir bidon benzine değil sen Benim gözümde bir bardak suya deymezsin be Sen benim koynumda beslediğim yılan değil Sen benim kapımda kölem olamazsın Gel görki dedim ya gülüm benim param pulum olmasada Delikanlı gıbı aslan gibi yureğim var Hala parmağımda bir yüzüğünü taşıyorum Hala parmağımda bir yüzüğünü taşıyorsam Bu seni sevdiğim anlamına gelmez Bu ona baktıkça sana olan kinimi sana olan hırsımı Anca yıllardır içimde büyüttüğüm öfkemi bir an bir dakika Unutmamak içindir gülüm Unutma sen beni ataköyde bir kata tarabyada bir yata Birde beş para etmez bir cep telefonuna ulan Evet senin için ensesi kalın cebi para pul dolu Yani sana göre bir beyfendi ama dedimya gülüm Benim param pulum olmasada aslan gibi delikanlı gibi Yüreği var gülüm benim için ciğeri beş para bir Şerefsize sattın onun için Git git git Bir gün bitti dersen bana İnan iflah olmam bir daha Bir kurşun sıkarım kafama Çeker giderim delikanlı gibi... Çılgın Sedat |