Beni Şimdi Vurun... Beni vurun, onun yeşil gözlerinde ölmek olsun sonum Beni vurun, bu sevdayı ansızın durdurun Beni vurun , bitsin bu tek kişilik oyun yoksa ölmekten beter olurum Eğer vuracaksanız beni şimdi vurun Öldüğümde hem aşık, hemde yakışıklı olurum Şimdi beni sabahsız geceler paklar, Nerde akşam orda sabahlar Düşünce anlıyor insan Meğer kara sevda adamı ummadığı anda haklar Şimdi beni isimsiz sokaklardfa bulun Tarifsiz adreslerde adımı sorun Beni şimdi vurun Belki bu aşka başka bir dünyada karşılık bulurum Şimdi beni vurun bitsin bu tek kişilik oyun Bu aşkı bitirecek kadar güçlü değilim ve ona tekrar gidecek kadar yorgun Beni vurun bu aşka bir nokta koyun Beni vurun yoksa ölmekten beter olurum Beni vurun onun yeşil gözlerinde ölmek olsun sonum Sahipsiz bir aşk benimkisi, bir yere gitmeyen bir yol İsimsiz bir sokak Bir sokak kedisi, biraz ıslak birazda korkak Ansız bir aşk, çaresiz bir hastalık Ve zamansız duran bir kalp Bütün demirleri atıyorum ve gemileri bu limanda yakıyorum Artık yolculuk yok günbatımlarında başka limanlara Ve sabahları başka kokularda uyanmak Bütün demirleri atıyorum ve gemileri bu limanda yakıyorum Artık yolculuk yok günbatımlarında başka limanlara Ve sabahları başka kokularda uyanmak Gemileri yakıyorum ve onun okyanus yeşili gözlerinde batıyorum |