Su Gibi... Hoş geldin gülüm Su gibi ömrün olsun Yangınlarıma sular yağdırdın,damla damla söndüm, serinledim Onar onar saydığı kayıp yıllarımı onardım Saat saat bulunduğum meçhulden gün yüzüne çıktım Günler gördüm yüzünde Gönlümün kapılarını sana açtım, çalmadan gir içeri diye Adıyorum sana onca kırık aşktan sonra arda kalanımı Temize çekiyorum sende bütün yalanlarımı Senin aşktaki kadrini bilmek için önce kadersiz aşklardan geçmeli insan Eksiltip yoran bütün ayrılıklar Kavuşmalara giden yollara çıkar Vefayı Bozada,gülmeyi Gülhane de unuttuğum garip bir zamanda çıkageldin Hoş geldin yitirilmiş sevgililer köyü coğrafyama Hoş geldin birdaha seversem namerdim sokağıma Hoş geldin Bitti dediğim yerden başlıyorsun Dindi dediğim yerden oluk oluk kanıyorsun Beni en iyi sen tanıyor sen anlıyorsun Ne hoş geliyor ne hoş gülüyorsun En güzel renkleri komşu kızlarını gözlerinde gördüğüm Solgun sarı bir zamanda geldin Hangi yollardan uğradın durağıma Hoş geldin yitirilmiş sevgililer köyü coğrafyama Hoş geldin birdaha seversem namerdim sokağıma |