Sanırım... Canım sevgilim, Bu gün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen kocaman açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor, kanıyor her yanım Nasıl da ölesim var anlatamam ama Senden başka bir şeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir yıl önce taksim de o muhallebicide Yine susarak başlamıştık biz her şeye Tek kelime bile etmeden buyurmuştuk hayatlarımızın içine Her şey başladığı gibi de bitiyordu Tek kelime bile etmeden vedalaşıyorduk işte Bu gün ayrılığımızın ilk günü sevgilim , Sanırım artık bende bittim Bu gün bir ayrılığın ilk günü sevgilim Bu gün ölmezsem bir daha hiç ölmem eminim Bir ayrılığın ilk günü ölmeyenler Bir daha ölmezler bilirim…. Bu gün ayrılığımızın ilk günü sevgilim Sana mutluluk huzur saadet Kenim için Allah tan sabır dilerim Bugünde ölmezsem birdaha hiç ölmem eminim Bir ayrılığın ilk günü ölmeyenler birdaha da ölmezler bilirim… Başımıza gelmesi imkansız diye düşündüğümüz şeyleri yaşamakla geçiyor hayat Aşk önce damardan giriyor, sonra burnundan getiriyor insanın En yakışıklı çağlarında kanıyor her yanın Filmin sonu değişmiyor, sarılmamış yaralarla doluyor her yanın Bu gün ayrılığımızın ilk günü sevgilim Ölüyorum acıdan,kendimde değilim Sokaklarda yalnız yürüyemem ben Sabahların kör karanlığında kalkıp işe de gidemem artık Yemek yiyemem,televizyon izleyemem,uyuyamam ki sensiz Sen olmadan hiç sinamaya dahi gitmedim ki ben Bugün ayrılığımızın ilk günü sevgilim Çaresiz , hareketsiz, ölmeye yakın bi uçurumun dibindeyim Bütün cümlelerimi senin için kurmuştum ben, Yeni bir cümle daha kuramam Bütün sevmelerimi senin için kullanmıştım, Şimdi kimi seveceğimi bilemem Ne adım geliyor aklıma, ne annem Ne huzur diliyorum artık kendim için ne aydınlık Seyredip tükenen dokunuşlar,uzayan kırılgan sessizlik Aramızda duran tedirgin tuhaf yabancılık Sanıyorum biz şimdi gerçekten,gerçekten ayrıldık Bu gün ayrılığımızın ilk günü sevgilim Sana mutluluk huzur saadet Kenim için Allah tan sabır dilerim Bugünde ölmezsem birdaha hiç ölmem eminim Bir ayrılığın ilk günü ölmeyenler birdaha da ölmezler bilirim… |