Bu Yürekle Kimse Başa Çıkamaz Seninleyken sana söyleyemediğim her şeyi Çekip gittiğin kapının ardına yazdım Yollara vurdum sonra kendimi Çok ölmek istedim dönmemek için ölemedim Ben senden habersiz memleketin dağlarında gezerken Sen bana sevdalıymışsın bilemedim Altalta yazıp hatalarımı,günahlarımı Hepsini kabul edip kapına geldim Affet beni Hadi yine o günlere dönelim Kaç memleket dolaştım sonra peşinden Kaç hayatın içinden geçtim sendeledim İnan seni aramaktan vazgeçtim artık ama Bulmaktan geçemedim Onar onar saydım, hesapladım yılları Yokluğun şimdiden bini aştı Azar azar düşer şakaklarıma aklar Soğuklar vurur toprak olur içimde aşklar Bu son çağlarım artık, Aka yakın duran son zamanlarım Başım çatlamaya yakın Kalbim unutmaktan anlamıyor Hatırlamak nedir diye sorarsan Seni unutmak mümkün olmadığı için derim Ben zaten bir ahmaklık ettim Seni unuturum biter zannettim Seni andım bu gece,kulakların çınlasın İçimde binbir pişmanlık Çaresiz bütün suçlu halimle, Yıllar sonra aynı bıçakla kanattım yüreğimi Sandıklardan çıkarıp sarı mendillerini, resimlerini Bütün acı sitemleri bir bir dizdim karşıma Yerden yere vurdum şu akılsız başımı Ben kabul ettim bütün suçlarımı ,hatalarımı Devire devire içimdeki binaları Sana yandım buy gece,seni söyledi sana tükendi içim Seninde yüreğin sızlasın sevgilim, kulakların çınlasın Yüreğin sızlasın Ben başaramadım buralardan gitmeyi, Seni andım durdum, seni söyledim sustum, Hayır, dualarımı sana heceledim İyi niyetlerimi esirgemedim Adını söylemedim, içimden geçirdim Senden binlerce kez özür diledim Ben bir ahmaklık ettim, Seni unuturum zannettim |