Son Hıçkırık Son Hıçkırık İlk mektup tadında yazılmalı bir aşkın son satırları sana ilk mektubum saydım belki seni çok özleyeceğim ama bil ki seni hep çok sevdim ve her zaman sevecegim
Seni çok seviyorum her zaman sevecegim bin kalbim olsa sana hepsini verecegim bir gün kaparsak gözlerimizi son hıçkırık göklerde buluşturacak bizi
Sana bu kez okeyden çaldıgımız taşları degil yüzünün kıblesine okuyamadıgım duaları yazdım ne ezberleyip unuttuğumuz hicaz şarkıları nede zulada söndürdügümüz sigaraları beyaz yalanlarımızın ince hesaplarınıda degil yıllardır içimden sayıkladıklarımı yazdım sana idamimi son dilegine taşıyamadıgım itiraflarımı çaldıgın yıllarımı yazdım bu kez sana içimin en iç yanıgı sakın aglama sen yoklugumuda at pencereden şimdi ve okudugun her satırda yırt beni duvarlara astıgın her asi sitemini tak peşimede gönder hadi içimin acıyan yüzü sakın aglama sen agzımdan her kaçanı ezberle sadece ve söyleyemedigim diğer yalanları bu mektup Allahın emriyle bu mektup sana tüm hasretimi
Seni çok seviyorum her zaman sevecegim bir kalbim olsa sana hepsini verecegim bir gün kaparsak gözlerimizi son hıçkırık göklerde buluşturacak bizi
Tıpkı gözlerinin renginde mürekkebim satırların bahtımın karalıgında kaybedilmiş bütün savaşlarım adına yenilmişligimin mahçup cesaretine sıgınıpta sensizlige ve hep sezsizlige biriktirdiklerimi içimde dagları deviren izleri yazdım sana bir gün bu hikayeninde bitecegi aslında hep aklımda sana veremedigim bütün sözler artık son satırlarımda içimin en iç yanıgı bendeki bir enkaz yıgını senin terk etmenin bile başkaydı tadı sana hasretlenmek zaten bana bir baht baksana bu ayrılık ikimizede çok yakıştı içimin acıyan yüzü sakın aglama sen bende ki bir ayrılıgın hüznü sende kaybetmişligin acı telaşı inan senin ki çabuk geçer ama benim ayrılıgım kim bilir kim bilir kaç ömür sürer
Bir gün kaparsak gözlerimizi son hıçkırık göklerde buluşturacak bizi... Uğur Arslan |