Nem Kaldı Nem Kaldı Dağlar gelmiş üzerime devrilir Gözlerime gardiyanlar dizilir Yar habersiz düğün dernek eglenir Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı Yar habersiz düğün dernek eglenir Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı Çeyiz düzdüm kefeniyle boş mezar Deli gönül eceline suç arar Ben giderim bu ellerde duramam Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı Ah ben giderim bu ellerde duramam Bırak ey dost yaştan gayrı nem kaldı Nem kaldı nem kaldı dostlar nem kaldı Nem kaldı nem kaldı Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı Nem kaldı nem kaldı dostlar nem kaldı Nem kaldı nem kaldı Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı Felek vurmuş kambur sevda belime Kader takmış tez ayrılık peşime Dağ gülleri vermiş eller neyime Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı Dağ gülleri vermiş eller neyime Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı Çeyiz düzdüm kefeniyle boş mezar Deli gönül eceline suç arar Ben giderim bu ellerde duramam Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı Ah ben giderim bu ellerde duramam Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı Nem kaldı nem kaldı dostlar nem kaldı Nem kaldı nem kaldı Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı Nem kaldı nem kaldı dostlar nem kaldı Nem kaldı nem kaldı Bırak ey dost yastan gayrı nem kaldı... İzzet Yıldızhan
Konu Busem tarafından (08.10.08 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir..
|