Kulun muyum ? Kulun muyum ? Ne senle yaşanıyor nede sensiz oluyor Bu garip bomboş dünyada. Ne kahrın çekiliyor ne dertlerin bitiyor Gülmüyor bu yüzüm gülmüyor Ben senin kulun muyum beni sen mi yarattın Keşke seni sevmeseydim Seninle yaşanmıyor sensizde olmuyor Keşke seni hiç görmeseydim Hem senin yokluguna bu kader oyununa Nasıl dayanırım ben nasıl Bahtıma kara oldun Gönlüme yara oldun nasıl dayanırım ben nasıl Ne umdum neler buldum mecnundan beter oldum Öldürür beni bu sevda Keşke hiç görmeseydim aşk nedir bilmeseydim Öldürür beni bu sevda. Hem senin yokluguna bu kader oyununa Nasıl dayanırım ben nasıl. Bahtıma kara oldun gönlume yara oldun Nasıl dayanırım ben nasıl Ben senin kulun muyum beni sen mi yarattın Keşke seni sevmeseydim Seninle yaşanmıyor sensizde olmuyor Keşke seni hiç görmeseydim Hem senin yokluguna bu kader oyununa Nasıl dayanırım ben nasıl Bahtıma kara oldun Gönlüme yara oldun nasıl dayanırım ben nasıl... Şiir: Böyle mi sevmiştin beni Gözlerin sözlerin yalan senin Oynanan son perdeydi her şey sona erdi Seni unuttum kapattım kapattım ben o perdeyi Yok yok ağlama beni sakın suçlama Seninle oynanan bu aşkta artık ben yokum... Güçlü Soydemir |