Canım Annem Canım Annem Sonsuz güzelliklerin sahibi rabbim Benim canım anneme sen yardım eyle Kainatın güneşi Onsekiz bin alemin şefaatçisi peygamberime Ne olursun Allahım sen komşu eyle Ne olursun Allahım sen yardım eyle Sensizliği bilmem nasıl anlatsam Türbede mum gibi ben eriyorum Karanlık sokaklar tek arkadaşım Deli çoban oldum ben geziyorum Karanlık sokaklar tek arkadaşım Deli çoban oldum ben geziyorum Düşünüyorum kavganıyorum Dayanmıyor yüreğim hep ağlıyorum Güçlü olamadım sözümü tutamadım Bak derviş oldum Geziyor dolaşıyorum hep ağlıyorum Ağlayıp resminle avunuyorum Her gece bir kabus görür gözlerim Uyanıp rabbime dua ederim Seni çok özledim yemin ederim Bir gece rüyama gir canım anam Seni çok özledim yemin ederim Bir gece rüyama gir canım anam Düşünüyorum kavganıyorum Dayanmıyor yüreğim hep ağlıyorum Güçlü olamadım sözümü tutamadım Bak derviş oldum Geziyor dolaşıyorum hep ağlıyorum Ağlayıp resminle avunuyorum Beni yalnız bıraktın O gün bugün ağlıyorum Sana yazdığım şarkıyı Milyonlara okuyorum Onbir haziran pazartesi Terkettiğin gündü bizi O günden sonra anladım Çok sevmişim inan seni... Güçlü Soydemir |