Kalpsiz (Düet Özlem Tekin) Kalpsiz (Düet Özlem Tekin) Badem İkinci ayrılık zor geldi bana sensiz olmadı anladım geç olsada. Özlem Tekin Yanlız mısın sende sensiz gecelerde hiç düşündün mü ne yaparım diye. Badem Bir adım önüm sensiz gözükmüyor kalbimde ki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor. Yollarda sebepsiz (yollarda) mutlu musun bensiz (bensiz) söyle bana sebepsiz biter mi aşk. Yollardasın evsiz yollarda bir bak sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk ? Özlem Tekin Eski sevgili merak edilmez mi 5 senelik aşk unutup silinmez ki. Badem Korktum aramaktan başkası çıkar diye hep Tanrıya sordum sen iyi misin diye bir adım önüm sensiz gözükmüyor kalbimde ki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor.. Yollardasın evsiz bir bak sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk yollarda sebepsiz mutlu musun bensiz (bensiz) söyle bana sebepsiz biter mi aşk ? Özlem Tekin Nerdesin yine yolculuk nereye telefonda sesin sıktı ya işte seninle topladım tüm eşyalarını ne olur almaya gelme bırak izlerin kalsın bende. Yollardayım sessiz birdaha sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk yollardasın evsiz mutlu musun bensiz söyle bana sebepsiz biter mi aşk ? Kalpsiz. Kalpsiz. Kalpsiz. Kalpsiz. Sen ağlama dedin. Hani dönecektin bir damla gözyaşım seninle bile gelmedi... Badem --------------Tualimforum İmzam-------------- Serap |