Hakim ve Sanık Hakim ve Sanık Hadi başla bakalım anlat derdini niçin çaldın neden düştün içeri, Yazık degil mi çoluguna çocuguna yazık degil mi arkanda kalanlara Deger miydi üç kuruşa ömür harcamaya Bak bana söz sana neden yaktın kendini Zor mu geldi çalışmak yalanlara alışmak Her aynaya baktıgında gerçeklerle kavuşmak Sicilin temiz sabıkan yok daha niye kıydın kendıne deger miydi emeklere temiz yaşasaydın dürüst kalsaydın 1000 kazanacagına 1 kazansaydın Hayat bır tiyatro acıları senaryo Seyirciler gitsin bu dram bitsin Diye düşünürsen çok kaybedersin Göremezsin gerçekleri derinlere inersin Bilemezsin inanki bilemezsin Lütfen ayaga kalkın şimdi söz sanıgın! Düzeni ben bozmadım düzen zaten bozuktu İçimdeki mahkumlardan göz yaşıma boguldu Kovuldu adını kimseler sormadı Issızdı açtı kimseler yanaşmadı Geçen her dakika işgence gibiydi Çocuklarımın çıglıkları beynimi deldi Evet hakim bey aynaya baktım baktıkça içimdeki hırsızı yarattım Benim çocuklarım doysun benden giden ömür olsun Solsun bütün çıçeklerim gecelerim kabus olsun Yeterki yavrularımın karnı bir kez olsun doysun Dürüst yaşamak mı bırakırlar mı hakimim kaç defa denedim Ben bana uzagım artık ben bana tuzak güzel günler niye bize dogarken yasak Evet hayat tiyatro başrolde sizler Bır yılan rolünde demek yine bizler Oyunun adı hep aynı birinci perdede sefiller! Evet karar zamanı herkes ayaga kalksın Etrafındaki herkese suçlu gibi baksın Yaz kızım oraya söz sanıgını Yaz kızım yaz yaz yarınları yalanlara yalanları yarınlara Yazanların bakanların herkesin suçu bu toplumun sorunu Sistematik bir konu bu adalet senin içinde Sen hayaletsin ürküten beni sensin Herkes bunu böyle bilsin şerefinle yaşa Gerisini boşver elbet gerçek suçlular bedelini öder! Bedelini öder kim ne der bılemem kim ne derse desinler suçum idam hakimim Ölümede giderim silerim bir kalemde bütün geçmişimi Ama suçlu degilim ben beni bilirim Zaman bozuk devran kötü insan suçu olmayan yaşam paşam aman size kalsın Yasalar kanunlar gerçek suçluları yargılasın Ben utanmam beni bu hale getirenler utansın Dönen kahpe dünya yalanlarıyla batsın! The End... Doğa |