Uçtu uçtu Uçtu uçtu Uçtu uçtu, uçtu uçtu, uçtu uçtu Kim uçtu ? Uçtu uçtu kuş uçtu Yandı, yürek tutuştu Aldırmazdı kimseye Bak ne hallere düştü Varlıklıydı bey babam, vermezdi beni Davul dengi dengine vurmalı derdi Armutun sapı varmış Üzümün çöpü Beni isteyenlerin dolu olmalı küpü Uçtu uçtu kuş uçtu Yandı, yürek tutuştu Aldırmazdı kimseye Bak ne hallere düştü Annem hiç beğenmezdi taliplerimi Ayy o güzel kızını isteyen dolu Şöyle upuzun boylu esmer olmalı Birkez gören bir daha dönüp bakmalı Uçtu uçtu kuş uçtu Yandı, yürek tutuştu Aldırmazdı kimseye Bak ne hallere düştü "Nerde senin diploman" diyordu babam Tahsilli olmayana ben adam demem Ya doktor olmalıymış ya da mühendis Davulcuya ,zurnacıya verilir mi kız? Uçtu uçtu kuş uçtu Yandı, yürek tutuştu Aldırmazdı kimseye Bak ne hallere düştü Gün oldu ,harman oldu Açtım gözümü Seçtim saplı armutu ,çöplü üzümü Ne zenginlik isterim ,ne de diploma Sevdiğim insan olsun ,bu lazım bana Uçtu uçtu kuş uçtu Yandı, yürek tutuştu Aldırmazdı kimseye Bak ne hallere düştü... Cici Kızlar |