Truvanın Kara Kutusu Truvanın Kara Kutusu Evet, sevgili makara albümü dinleyicileri Şuan yanımda Truva atının kara kutusunu bulduğunu iddia eden necip incesaz var -Necip bey evet ne diyorsunuz -Valla ağabey teşekkür ederim böyle bir imkândan dolayı Ben kara kutuyu buldum ve bence tarihin akışını değiştirecek bir buluş bu -Çok önemli diyorsunuz -Peki, nasıl bir şey bu -Ağabey şimdi mesela sanat hani Truvalılar sanatçı millet ya Aslında şimdi bu atın içine iki tane modacı arkadaş karışmış zamanında -'modacı' evet bunlar yunanlı askerler diye gelmişler aslında bunlar modacı -Bedava seyahat hani pasaport falan o zaman olmadığı için -Bunlar şimdi sanatı bunlar bulmuşlar yani ege sanatını bu ikisi bulmuş -Bu kayıtlardan da bu olay gerçek açığa çıksın ne olacaksa olsun be ya Sevgili makara albümü dinleyicileri Şimdi kara kutuyu dinliyoruz -Öyle bir imkânımız vardı değil mi? -Var -Bak veriyorum yayına Konuşur çocuklar kendileri arasında Bak atın içinde … Hüseyinus, hüseyinus, alo Ay bunaldım atın kıçında beş saattir hüseyinus Ay ben mi dedim truvaya asker kılığında kaçalım Bu tiple kaçarız orda sanatımızı idrak ederiz diye Ay bak şu halimize Ay bu herifler modacı olduğumuzu anlarsa keser bizi bil Hüseyinus dur bak odiseus bize bakıyor bak Hey siz Ne konuşuyorsunuz kendi aranızda Kapatın çenenizi Tanrı hades adına Doğrarım sizi Ay bok var hadesde bir gün de erosa takılsa dişimi kırarım be echo Ay abla ashelin kostümü ne güzel değil mi? Ay ikinci cemil öz dikmiş Ay dikicim şimdi cemilini hüseyinus Kesilcek herifler hala konuşuyosun aaa… Ay… Noldu kız? Ay abla çivi battı S**cem böyle ahşap işçiliğini ya… Ay… Abla… Allah'ın… Aşkına… Gülme… Krize… Giricim… Şimdi… Ulan dur kesilecek elim Ay hüseyinus gaz da kaçırdım Ay abla yılan mı yuttun kertenkelemi çiğnedin Hi… Bak teodorakis ve hieropulos zehirlendi kokudan Ay ne truvaymış ömrümü yedi Heeyyttt saldırıya geçiyoruz... Abla saldırıya geçiyoz napçaz Ay hüseyinus bak biz arkadan sıvışalım Hemen kuzeye doğru iki kilometre gittik mi assostayız Tatil yaparız bir hafta madem Ve o işte iki sanatçı arkadaş Bugünkü ege kültürünün sanatının temellerini atmıştır be ya Vallaha billâh... Ata Demirer |