Çaycı Remzi Çaycı Remzi Oh Remzi sexy sweety Çay..Çay..Çay. Çaycı Remziii Mekanımız 120 katlı bir işhanı Yani inşaatta da çalıştım ordan biliyorum Remzi aşağı Remzi yukarı Remzi oraya Remzi buraya Asansör kapanır Remzi yürü Yürü baba yürü baba Kahve alın gelin çay alın gelin onu alın gelin Canımı alın gidin ya kurtulayım ya Çay içmeye hazır mıyız ? Çaycı Remzii Çay... çay... 23 numarada avukat Nur Hanım Kendisi benim yaşam amacım Bir tek onu sever bu yaralı canım Görünce aklım gidiyor Sesim titriyor -Remzi bir orta şekerli kahve yap yavrum -Alayım geleyim ablacım Çay içmeye hazır mıyız ? Oh Remzi sexy sweety Look at me Kiss me My favorite frendly... My Remzi My personal Remzi -Sizin oralardan bahsetsene bana biraz Remzi -Abla çok güzel yerler ablacım Çay... çay... çay... Çaycı Remziii -Remzi -Ablaaam -Çaylar geliyor mu Remzi ? -Geliyor ablam Ben de geliyorum yani çaylarla -Remzi hadi bekliyorum ama -Remzi -Bugün heyecanlı geçecek -Teşekkürler -Ya ablacım estağfurullah Kahve yapayım geleyim , çay yapayım gidiyim Hayatımı aldı Beni bırakın ya bırak bi bırak Bi aşağı bi yukarı Remzi aşağı Remzi yukarı Çaycı Remzii Everybody Şimdi sizi dinliyorum 1 2 3 4 5 Çaycı Remzi... Ata Demirer |