| Beyoğlunda Gece Beyoğlunda Gece Beyoğlunda gece Sokaklar bilmece Beyoğlunda gece Kumar olur hayat Vazgeçmez oynarsın Kalbini koy masaya Belki kazanırsın Beyoğlunda gece Beyoğlunda gece Sokaklar bilmece Beyoğlunda gece Her gece Simitçi rolündeki polis mi? Kebapçı da soyulan kız turist mi? Ne kadar da benziyor bu kız sana Senin için geliyorum Beyoğlu kumarına Nefizhadeye baktım bir(h)ane olmuş İki garip ögrenci aşktan yamulmuş Ayaklarım botun içinde donuyor Gözlerim masalarda seni arıyor Kumar olur hayat Vazgeçmez oynarsın Kalbini koy masaya Belki kazanırsın Beyoğlunda gece Her gece,her gece Beyoğlunda gece Sokaklar bilmece Beyoğlunda gece Her gece,her gece Beyoğlunda gece Sokaklar bilmece İstiklalden sıyrılıp barlara ugruyorum Barlar bana vuruyor kafayı buluyorum Herkes ne çok yabancı,ne çok yakın Tekilayı saklayan şu kıza bi bakın Erkek aslan gibi bir dişi aradım Buldugum kız erkek çıktı Saldırmadan uzadım Sabah oldu artık dükkan kapandı Bu gecede de kaybettim Beyoğlu kumarını Kumar olur hayat Vazgeçmez oynarsın Kalbini koy masaya Belki kazanırsın  Beyoğlunda gece Her gece,her gece Beyoğlunda gece Sokaklar bilmece Beyoğlunda gece Her gece,her gece Beyoğlunda gece Sokaklar bilmece Beyoğlunda gece Her gece,her gece Beyoğlunda gece Sokaklar bilmece Beyoğlunda gece Her gece,her gece Beyoğlunda gece Sokaklar bilmece... Ata Demirer |