Güllerin Efendisi Güllerin Efendisi Rabbimin emanetine selam olsun Bekliyoruz efendim belki rüyamıza girersin diye.. Hasretin vuslata ereceği güne hasretiz efendim! Sen geçerken güllerin o enfes kokuna dayanamayıp Başlarını bükmesi gibi bekliyoruz efendim... Sanki ayağımızı atınca medine'ne gelecekmişiz gibi Resimlere bakınca işte o an... Hasretle yanıyor vücudum sana kavuşmak istiyorum o an. Çağlar öncesine uzanabilmek isterdim Taifte taşlanırken seni korumak için saf oluşturmak. O aşk ile yanıp tutuşmak isterdim Hamzaya o çetin savaşta evet uhud'da O giren"mızrak"bana girmesini dilerdim... Seni bekleyen o nemli gözler var sevgili Bir sümeyye olabilmek isterdim Efendim bekliyoruz hasretle, Aşkla, sana kavuşacağımız güne hasret! Medinene hasret Gözlerindeki inci yaşın olabilmek isterdim Açlıktan midene bağladığın taşın olmak isterdim. Canımın cananı efendim! Güllere bakınca seni düşlemek Terlediğinde alnındaki terin olmak... Bilirler mi ki teninin kokusunun gülleri bayılttığını Sana selam olsun... Sami Yusuf --------------Tualimforum İmzam-------------- Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol.
Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. MEVLANA CELALEDDİN RUMİ Tuna
Konu Tuna tarafından (09.09.08 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir..
|