| Yüreginle Gel Yüreginle Gel Ey bu dünya'nın Güzel türküsü Ey bu gönlümün Bitmez büyüsü Ey büyük aşkım Türkiyem benim Bu şarkım sana beni anlasana Yüreginle gel bu meydana, meydan senin Kalbimi açtım ben sana orda gelin Başkasından bir şey beklemem asla Turkiye'm her işe , kendinden başla O güzel başını, gögsüme yasla Bu şarkım sana beni anlasana Yüreginle gel bu meydana, meydan senin Kalbimi verdim ben sana orda gelin Bu şarkım sanadır, umudum sensin O büyük yüregin, gece'yi yensin Anla artık ben senim, sende bensin Bu şarkım sana beni anlasana Yüreginle gel bu meydana, meydan senin Kalbimi verdim ben sana orda gelin Büyük aile'yiz, büyük Milletiz ! Vatan sevgisiyle, çarpar kalbimiz, Kederde tasada, kıvançta biriz, Bu şarkım sana beni anlasana! Birlikte olursak, aşımız olur, Ekmegimiz olur, işimiz olur, Lakin Vatan elden gitse, Gözyaşımız olur, Bu şarkım sana beni anlasana ! Kahraman atalar bize bakıyor, Mehmedim vurulmuş kanı akıyor, Bu acılar elbet seni yakıyor , Bu şarkım sana beni anlasana ! Bayrak, vatan, millet ortak paydamız, Horon zeybek, halay çayda çıramız, Birlikte olmak bizim çaremiz, Bu şarkım sana beni anlasana! Ahmet Şafak |