Annelerimizden neler öğrendik? 1) İYİ YAPILMIŞ BIR İŞİ TAKDİR ETMEYİ : Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!! 2)DUALARIN GÜCÜNÜ : Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi... 3)ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI : O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.. 4) MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ : Ben öyle diyorsam öyledir...!!! 5)İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI : Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun. 6) HAYATIN TRAJİKOMİK YANLARINI : Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem... 7) HAYATIN ÇELİŞKİLERLE DOLU OLDUĞUNU : Kapa çeneni ve çorbanı iç..!! 8)DAYANIKLI OLMAYI : O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!! 9) HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI : şu dağınıklığa bak... Yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır... 10)ABARTMAYI : Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye..!!
11)DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ : Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ... 12)OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI : Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! Kafana meteor düşecek kenara çekil diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!! 13)KISKANMAYI : Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musun... 14)SABIRLI OLMAYI : Baban eve gelsin, sen görürsün 15) HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI : Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı 16) DİYALOG KURMAYI : Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!! Ne söyleyeyim anne? Sus!! Bana cevap verme!!! 17) TIP BİLGİLERİNİ : Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin 18)OLGUN OLMAYI : Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin. 19)GENETİK BİLGİLERİ : Sen de o lanet olası babana çektin
20) BİLGELİĞİ : Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman 21)V E ...ADALETİ : Bir gün senin de çocukların olacak.. İnşallah onlar da sana senin simdi bana yaptıklarını yaparlar... --------------Tualimforum İmzam-------------- . . . . |