Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:25   #9 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları(Tatlılar)

BADEMLİ EKMEK DİLİMLERİ
>Bir kutu krema ve iki yumurta çırpılıp karıştırılır.
>
>Bayat ekmek dilimleri krema ve yumurta karışımına batırılarak
>ıslatılır. Islatılmış ekmeklerin iki tarafı da, kızdırılmış
>tereyağında kızartılır.
>Kızarmış ekmeklerin üzerine bal sürülür.
>
>Servis tabağına dizilen ballı ekmeklerin üzerine kıyılmış badem serpilir.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla