Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:24   #7 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları(Tatlılar)

EKMEKLİ PUDİNG
>Bir kapta üç su bardağı süt, üç yumurta, ¾ su bardağı bal, yarım limonun
>suyu,
>dört çorba kaşığı keçi boynuzu tozu, bir tatlı kaşığı tarçın ve bir
>çay kaşığı tuz karıştırılır.
>
>İçine, 4 su bardağı dolduracak kadar, iyice ufalanmış bayat ekmek, 1.5
>su bardağı rendelenmiş elma, yarım su bardağı dövülmüş ceviz içi
>eklenip karıştırılır.
>
>Tüm karışım, yağlanmış bir kalıba koyulup 175 derecede ısıtılmış
>fırında 35 dakika kadar pişirilir.
>
>Bu ölçü, 6 kişiye yeter.
>
>Not: Ekmekli puding sıcak veya soğuk yenilebilir.
>
>Sade olarak veya krem şanti, dondurma, elma sosu gibi ekler ile de
>servise çıkarılabilir.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla