Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:23   #6 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları(Tatlılar)

İNCİR VE BALLI EKMEK TURTASI
>Bir adet bayat ekmek bir kâseye ufalandıktan sonra 2.5 su bardağı süt ile
>ıslatılır.
>
>20 dakika kadar bekletilerek yumuşatılır.
>
>Sekiz adet kuru incir suda bekletilerek yumuşatılır.
>
>Yumuşadıktan sonra suyu süzülen incirlerin her biri 5-6 dilim halinde
>kesilir.
>
>İki kaşık tereyağı tavada eritilir.
>
>Dört yumurta çırpılarak, eritilmiş iki kaşık tereyağı, üç çorba kaşığı
>bal ve sütlü ekmek ile mikserde karıştırılır.
>Daha sonra incir dilimleri bu karışıma eklenir.
>
>18x20 cm. ebadında bir fırın kabına yağlı kağıt döşenir.
>
>Kağıdın üzeri 1 tereyağı ile yağlanır.
>
>Elde edilen karışım kaba dökülür.
>
>180 derecede ısıtılmış fırında 1 saat pişirilir.
>
>Krem şanti veya kaymak eşliğinde servise çıkarılır.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla