Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:22   #5 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları(Tatlılar)

ÜZÜMLÜ EKMEK TATLISI
>1 büyük salkım siyah üzüm ayıklanıp yıkanır.
>
>Taneleri ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri çıkartılır.
>
>Yarım bayat ekmek, küp şeklinde doğranarak üzümler ile karıştırılır.
>
>Hazırlanan karışım, yağlanmış kalıba dökülür.
>
>Bir kahve fincanı elenmiş un bir kâseye konulur.
>
>Üzerine yarım su bardağı toz şeker, bir çimdik tuz, çırpılmış üç adet
>yumurta ve 1.5 su bardağı süt eklenir.
>Bu karışım da tahta bir kaşık ile karıştırılıp kalıba dökülür.
>
>Kalıba dökülmüş tüm karışım, 180 derecede ısıtılmış fırında 40 dakika
>pişirilir.
>Fırından çıkarılıp ılımaya bırakılır.
>
>Üzerine pudra şekeri döküldükten sonra dilimlenerek servise çıkarılır.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla