Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:22   #3 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları(Tatlılar)

EKMEK HELVASI
>Bir tencerede üç su bardağı dolduracak kadar ufalanmış ekmek içi, yarım su
>bardağı erimiş margarin veya tereyağında sürekli karıştırılarak, hafif bir
>esmerlik alana kadar kavrulur.
>
>Ayrı bir tencerede 1 su bardağı toz şeker ve 1.5 su bardağı süt
>kaynatılıp ılıtılır. Vanilya eklenir.
>Ilık süt şerbeti, ekmekli malzemeye katılır.
>
>Tencere kapağı kapalı olarak 15 dakika beklenir.
>
>Tane tane olan helva, servis tabağına alınıp çekilmiş antep fıstığı
>ile süslenir.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla