Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:14   #9 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

9. EKMEK KARIŞTIRMASI
>Bayat ekmek lokmalar halinde doğranır. 3 yemek kaşığı margarin bir
>tencerede
>eritilir.
>
>Erimiş tereyağına kaşık ucu ile salça koyulur.
>
>Üzerine 3-4 yumurta kırılır ve karıştırılarak pişirilir.
>Ardından karabiber serpilir.
>
>Doğranmış ekmekler ve maydanoz da eklenip kısık ateşte biraz
>karıştırılır. Tencerenin kapağı kapatılıp 6-7 dakika ekmekler
>yumuşatılır.
>
>Ekmek karıştırması, cacık veya salata ile yenilebilir.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla