Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:14   #8 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

8. EKMEKLİ OMLET
>Dört dilim bayat ekmek küp şeklinde kesilip tereyağında kızartılır.
>
>sekiz yumurta, 2.5 su bardağı süt, tuz ve muskat karıştırılıp, iyice
>çırpılır.
>Hazırlanan karışımdan dört ayrı omlet pişirilir.
>
>Üzerine küp şeklinde doğranmış kızarmış ekmek ve küp şeklinde
>doğranmış domatesler koyulup ikiye katlanır.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla