Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:14   #7 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

7. KALACUŞ
>Bayat ekmek, küpler halinde kesilerek derin bir kaba konur.
>
>Kıyılmış soğan, tavada kızdırılmış margarin ile pembeleşinceye kadar
>kavrulur.
>Çalkanarak ayran kıvamına getirilen yoğurt ve su, yağ ve soğanın bulunduğu
>tavaya eklenir.
>
>Birkaç dakika kaynatıldıktan sonra, oluşan karışım derin kapta bulunan
>doğranmış bayat ekmeklerin üzerine dökülür.
>
>Kabın kapağı kapatılır.
>
>Bir süre ateşin üzerinde tutulduktan sonra hemen sofraya getirilir.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla