Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:13   #6 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

6. YALANCI PAÇA
>Küçük küpler şeklinde doğranan soğan, tencerede bir yemek kaşığı tereyağı
>ile
>kavrularak pembeleştirilir.
>
>Üzerine salça ilâve edilerek eritilir.
>
>Dövülmüş iki diş sarımsak, bir limonun suyu, tuz, kırmızı toz biber ve
>et suyu katılır.
>Bayat ekmek küp şeklinde doğranarak tereyağında kavrulur.
>
>Kıtırlaşınca, çorba kâsesine doldurulan çorbanın üzerine dökülür.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla