Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:13   #5 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

5. EKMEK OĞMASI
>Bayat ekmeklerin içi -istenirse, kabuğu ile birlikte- ufalanır.
>
>Bir kapta eritilen tereyağına dökülerek kavrulur.
>
>Sonra üzerine bir yumurta kırılıp ekmek ufakları ile alt üst edilir.
>
>Ardından 1 bardak süt dökülüp yeniden karıştırılır.
>
>Çok hafif ateşte süt çekilinceye kadar bekletilir.
>
>Süt çekilince ateşten alınır; üzerine bir bez konularak demlendirilir.
>
>Ilınınca yenilir.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla