Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:12   #4 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

4. EKMEK SÜPÜRGESİ
>
>(Ankara dolaylarından bir tirit çeşidi)
>Bayat ekmek dilimlenip bir tepsiye yerleştirilir.
>
>Bir tencerede su kaynatılıp ekmek dilimlerinin üzerinde gezdirilir.
>
>Ardından sarımsaklı yoğurt dökülür.
>
>Son olarak da, bir tavada yağ ile kavrulan salça ve kırmızı pul biber
>karışımı gezdirilir.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla