Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.08, 11:12   #3 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bayat Ekmekleri Degerlendirmenin Yolları

3. TİRİT
>Bayat ekmek dilimleri bir kaba yerleştirilir.
>
>Kıyılmış soğan tuz ile öldürülüp ekmek dilimleri üzerine döşenir.
>
>Sonra üzerine haşlanmış kemikli etin suyu bolca dökülür.
>
>Dileyen, kıyılı maydanoz veya sumak serpebilir.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla