Msn Nickleri Güzel Nickler > Delikanlı Nickleri Msn Nickleri Güzel Nickler > Delikanlı Nickleri Sén qitSéndé ßéndén,ßén yiné söküP qétiririm séni yaşadıqın şéhRin kaLbinden..Sén öLdüm déséndé, O aşifté şéhrin rahmindénsézéryanLa aLırım séni ßén bu kadar sénkén..Sén bu kadar bénkén.. ßizkén... yok Say béni diyéméssin,istéyéméssin ßunu ßéndén... + ??•Ölmeq için yaşamaq gerekir ben hiçh yaşamadımky yaşam denen duygu koca bir soru işarety•?? + Yara(lı)dır adım. . . Anladım ki sana susmak, ölüme sus(a)makmış. . . Git/me ! + Yüreğinin hücresine göm(ül)düm . . . Düş'lerim yasak . . . Sen yasak . . . + Dokunmam yasak Nef(es)ini ödünç verir misin bana ? Oksijensizim + Yakala(nı)rsam çığlığımı susturacağım . . . + Ben bu dağları aşarım Geçerim bu denizleri, korkma İşte düştüm yollara Dur, bekle beni, geliyorum + ben senin yaptığın herşeyi seviyorum + Minimum anlarım canlanıyor gözümde mutlu oluyorum,seviniyor,üzülüyorum Sebebini bir türlü soramadım kendime Neydi yaşadığım korkaktım belkide... Yüzleşemedim kendimle.. + Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında + Kötümser bir şekilde bakan yok bana karanlık bakar ama o iyidir aslında çünkü düşünme fırsatı verir insana + Konuşmazsan konuşmam -----> çenesi düşük deiLim. ßakmazsan bakmam -----> merakLın deiLim. GüLmezsen güLmem -----> daLgacı deiLim. YaLanLarını dinLemem -----> yaLaka deiLim. Marka merakım yok -----> şekiLci deiLim. Süper zekayım demem -----> biLim adamı deiLim. Atıp,tutmam -----> koLpa deiLim + KanatLarım oLsun istedim ßén Ama hiÇ uÇamadım KanaDım oLdu deNedim YeRiN dißine ÇakıLdım… + eLimdén aLmaya kaLkarLarsa seni sen her$eyinLE cewapsın sen 1qün gidersen beni bu site banLAsın |