Dokunsak Zap Tersine Akacak Dokunsak Zap Tersine Akacak çocuklar mehtabı yaz boz oynuyor güle oynaya gökyüzünü koşuyorlar yıldızları sıçratıyorlar paçalarına yarına birkaç kilometre yıl kala bizler de adımızı yazalım başkalEnin şurasına burasına geceyi anlatıyorum çocuklara bembeyaz doğu gecelerini çoğunuz bilirsiniz 'Zap Suyu derin akar' buralarda bir genç kızın bir aşk hikâyesine akan yüreği gibi denizleri yorumlarız kendimize göre çocuklara sunduğumuz sayıtlılarda terk bilinmeyenli denklemler kurarak laboratuarlar açarız ölçeriz biçeriz tarihsel bir çözeltiyi denemek için allaH yarattı demeden çocuklara sunarız kayda değer yanlarımızı mega politik umursayışımızla dokunsak zap tersine akacak çocuklar ter/sine ıslatacak kurak cümleler için itiraza çıkacak sıfatlar zamirlere zamirler isimlere türküler okur ihlas okurcasına çocuklara adımı denk tutarım çünkü ben bir öğretmenim beni elemeyi öğren çocuğum yoksa ayıramazsın kızıl şafakları maviden üç denizi üçe bölen memleket havalarını sana anlatsam da işte sana ayarlıyoruz saatleri tek yönlü giden mavzer kurşunu gibi. Başkale - 23.04.1995 Osman Aktaş |