Yakarış Yakarış Bugün yine el açıp yöneldim huzuruna Bakmaya utanırım günahımla nuruna Asılsız bir dünyanın gailesi uğruna Aksattım vazifemi, sen bağışla Allah’ım Yine aynı mazeret, yüzüm yok biliyorum Her günün akşamında tekrar üzülüyorum Sana dua etmekle huzuru buluyorum Aksattım vazifemi, sen bağışla Allah’ım Bu utanç yüreğimde onarılmaz bir yara Her an bu minval ile düşerim nardan nara Yine günah işledim, istemeden, kazara Aksattım vazifemi, sen bağışla Allah’ım Kimbilir hangi öksüz benden medet diledi Kimbilir hangi garip farketmeden inledi Kimin çaresizlikten gözyaşları dinmedi Aksattım vazifemi, sen bağışla Allah’ım Dünya işine dalıp görmedim ağlayanı Benden medet bekleyip, bana bel bağlayanı Yoktur hatalarımın affedilir bir yanı Aksattım vazifemi, sen bağışla Allah’ım Hangi mazlum zalimin azabından inliyor Kim bilir kaç ananın acıları dinmiyor Ne kadar af dilesem içerime sinmiyor Aksattım vazifemi, sen bağışla Allah’ım Bu kadar güruh ile yaşayamam Allah’ım Tek başıma bu yükü taşıyamam Allah’ım Dünyanın gidişine dur diyemem Allah’ım Aksattım vazifemi, sen bağışla Allah’ım. Mehmet Demir |