Tövbe Tövbe Yine yüzümüz kara, huzura geldik Rabbim Dünya nimetlerini bizimdir bildik Rabbim Bütün günahımızla kapını çaldık Rabbim Kabul et tövbemizi, biz nadim olduk Rabbim Affedilmez hatalar işledik düşünmeden İsyan ettik kimi kez, farketmeden, bilmeden Günahlardan arındır, henüz vakit dolmadan Kabul et tövbemizi, biz nadim olduk Rabbim Mazlumların hakkını yedik, şimdi pişmanız İstemeden kötü söz dedik, şimdi pişmanız El uzattık harama, günah ettik pişmanız Kabul et tövbemizi, biz nadim olduk Rabbim Dostlarımızı üzdük, hatır, gönül bilmedik Namaz, niyaz unuttuk, huzuruna gelmedik Fitne, fesat ürettik, dedikodu ürettik, Kabul et tövbemizi, biz nadim olduk Rabbim Rızkını döke saça israf edip tükettik Bütün güzellikleri vurup, kırıp yok ettik İnsanlar arasına nifak tohumu ektik Kabul et tövbemizi, biz nadim olduk Rabbim Baş çevirdik mazluma, garipleri hor gördük Aç yatarken komşumuz, zengin sofralar kurduk Gidip meyhanelerde içip içip kudurduk Kabul et tövbemizi, biz nadim olduk Rabbim Ne kadar tövbe etsek, gaflete yenik düştük Ne şerden uzak durduk, ne de günahtan kaçtık Dünya malına kanıp Hak yoldan uzaklaştık Kabul et tövbemizi, biz nadim olduk Rabbim Bu güruhla huzura gelmeye yüzümüz yok Eğer sen affetmezsen gidecek yerimiz yok Yalnız sana sığındık, bir başka kapımız yok Kabul et tövbemizi, biz nadim olduk Rabbim Sen kulunu kayırır, af edersin biliriz Ne günah işlesek de yine sana geliriz Bir kez daha el açıp, affetmeni dileriz Kabul et tövbemizi, biz nadim olduk Rabbim Kapattık gözümüzü, olduk birer kör Rabbim Nasıl pişmanız şimdi, halimizi gör Rabbim Günahkâr kullarına bir şans daha ver Rabbim Kabul et tövbemizi, biz nadim olduk Rabbim. Mehmet Demir |