Diller Diller Diller var yılan gibi sokar insanı Diller var olmadık an sürçer lisanı Diller var bir sözüyle dondurur kanı Bir çift tatlı söz bilmeyen diller var Dil yarası çekerim ben, yıllar var Diller var yabancıdır kendi diline Diller var dirlik vermez evde geline Diller var inkâr eder saldırır dine Duaları eksilmeyen diller var Dil yarası çekerim ben, yıllar var Diller var gönül alır bir iki sözle Diller var biri noksan, ikisi fazla Diller var bir kelime çıkar bin nazla Bir selamı esirgeyen diller var Dil yarası çekerim ben, yıllar var Diller var şehidine ağıtlar yakar Diller var can dostuna içini döker Diller var yüreklere acılar eker Bülbüller gibi şakıyan diller var Dil yarası çekerim ben, yıllar var Diller var bal dökülür her kelimeden Diller var gönül kırar, hatır bilmeden Diller var ki konuşur durur yılmadan Konuşmaktan sıkılmayan diller var Dil yarası çekerim ben, yıllar var Diller var yüreğini okşar her sözü Diller var ki doldurur içine sızı Diller var kükrer durur, titretir bizi Dinlemekten bıkılmayan diller var Dil yarası çekerim ben, yıllar var Diller var zikir eder durur rabbini Diller var dua ile geçer her günü Diller var saçar sanki içinden kini Her sözünde küfür dolu diller var Dil yarası çekerim ben, yıllar var Diller var sevgi saçar, yürek doldurur Diller var iftirayla ocak söndürür Diller var bir sözüyle seni kandırır İki lafı çekilmeyen diller var Dil yarası çekerim ben, yıllar var. Mehmet Demir |