Seni Arıyorum Seni Arıyorum Aldım elime kalem, yazıyorum bir şeyler Bakalım bu duygular, bu hâller bana neyler? Kalbe hüzün katıp da, derdim çekilmez eyler Özlediğim sevdâmı, ben seni arıyorum Gazete-mecmuâda, şiir köşelerinde Bir çift gözün okuyup, coşup neş'elerinde Sonra çatık kaşların, tüm endîşelerinde Hasretle bekleyip de, ben seni arıyorum Hüzünlü bestelerde, uzaklara dalıp da Hicrânlı yüreğimi, gâm kedere salıp da Tebessümün ardından, öyle baka kalıp da Büküp boynumu birden, ben seni arıyorum Bir umut benimkisi, belki gelirsin diye Muhtâcım güller gibi, bir damlacık sevgiye Karşıma çıkar isen, al benliğim hediye Göster o dîdarını, ben seni arıyorum Bilirim sen de beni, arıyorsun yıllardır Elbet senin de bir çift, diyecek sözün vardır Sanma benden başkası, sana vefâlı yârdır Bak işte buradayım, ben seni arıyorum Ümidlerin tükenip, bir bir düştüyse suya Sal o zaman kendini, bende ki bu duyguya Gerçekleşir inan ki, görüp durduğun rüyâ Yeter gizlenme artık, ben seni arıyorum... Augsburg - 27.05.2000 03:10 M. Engin Karatay |