Yavrum Kuzum Seni Aldırdım Elden Yavrum Kuzum Seni Aldırdım Elden Yavrum kuzum seni aldırdım elden Kuzum kuzum der de meler bir koyun Usandım da bezdim bu tatlı candan Kuzum kuzum der de meler bir koyun Yine çiçeklendi dağların başı Koyun ben n'ideyim Mevla'nın işi Daim durmaz akar gözümün yaşı Kuzum kuzum der de meler bir koyun Koyun senin derdin çoktur n'ideyim Yanına da başka kuzu katayım Varıp seni koyaklarda güdeyim Kuzum kuzum der de meler bir koyun Kuzum senin budur alnında yazı Hiç elin kuzusu olur mu kuzu Yüreğimde vardır bir ince sızı Kuzum kuzum der de meler bir koyun Seni güden çoban gayrı gütmesin Yaydığı yerlerde otlar bitmesin Kuzunu yiyenler onup yetmesin Kuzum kuzum der de meler bir koyun Bugün koyun tuz başına gelmedi Elin kuzusu da kuzu olmadı Arayıp da kuzusunu bulmadı Kuzum kuzum der de meler bir koyun N'olaydı sen koyun olmaya idin Elin kuzuların görmeye idin Ölüp de şu yere gelmeye idin Kuzum kuzum der de meler bir koyun Kul Mehemmet bunu böyle söyledi Söyledi de yaşın yaşın ağladı Koyun yolum sana nerden uğradı Kuzum kuzum der de meler bir koyun... Kul Mehmet |