Geceye Vuruyorum Kendimi 5 Geceye Vuruyorum Kendimi 5 Geceye vuruyorum kendimi epeydir Aydınlıktan kaçıyorken bir yandan Ağartmaya çalışıyorum zulmeti Ya çelişki hüküm sürer mülkümde Ya beyaz boyalı bir zından Bunca eziyyeti tercih edemem Söndürüp ışıkları, çekip hançeri kınından Uykuya meydan okuyabiliyorum ancak Yoksa ayakta uyuyabilmek mi erdem? Kendimi geceye vuruyorum epeydir Atlayıp akşam yemeğini Telâş ediyorum kahvaltı için Acele etmenin unutkanlığındayım Trafik ışıkları yanar-söner gönlümde En çok sarıyla muhatabım, niçin? Üstüme uymayan elbisenin somurtkanlığındayım Uçarı heveslerde gezer bilincim Yeşili görüp de birazcık sürat yapsam Kursağımda kalır sevincim.. Epeydir geceye vuruyorum kendimi Tutup bağlamalı nedametleri Oh olsun! rahatlığında geçmeli günler Olsaydı, bulsaydı, kalsaydı.. Keşkeleri, karyola altına tıkıştırmaktayım Karar veremediğim ihanetleri Ancak gündüzlere yakıştırmaktayım Sinsinle bezenmekte düğünler Pişmanlıkların tiryakisi değilim İstemem gece yarısı serüvenleri Tercihim, tütünler ve bütünler... Hünkâr Dağlı |