Geceye Vuruyorum Kendimi 4 Geceye Vuruyorum Kendimi 4 Geceye vuruyorum kendimi epeydir Bir kervansaray uzaklığında sabah Köpük köpük ter taşır bu yana, hayat Silkelenir avlunun orta yerinde Salıp ısyan atlarımı başıboş Salah arıyorum salah Ve.. Geri dönüşlerin her seferinde Yine geciktim, Eyvah! Kendimi geceye vuruyorum epeydir Bir kervansaray telaşındadır uyku Durmadan koşuşturur sağa-sola, hayat Yine yollar çizer başka diyara Fırsat bulup da kendine gelemez korku Kırar meşguliyet zincirini gönül Ve yığıyorum pişmanlıklarımı bir kenara Ödül bu ödül! Epeydir geceye vuruyorum kendimi Bir kervansaray sıkıntısında oda Hanay ucunda, daracık yerlere sığınır hayat Sıkıştıkca acır yanı-yöresi Hayret ederim yorgun atların tepişmesine Gözlerin uykuyla kavgası hala mı moda Ve.. Daha dolmadı mı bu delinin teskeresi Dolanır durur ortada! Geceye vuruyorum epeydir kendimi Bir kervansaray köhneliğinde yarın Bozkır ortasında kırık-döküktür hayat Sallanır sevdaya tempo tutarak Kırar yularını tedirgin atlar Çocuklarla kadınları dışarı çıkarın Ufacık şeylere zırlayan bebeği avutarak Kapıları kapatın Ve.. Sevda masalına eklediğim kanatlar Çırpınmasın, koparın! Hünkâr Dağlı |