Geceye Vuruyorum Kendimi 3 Geceye Vuruyorum Kendimi 3 Geceye vuruyorum kendimi epeydir Bazen, çayıra çıkması gibi, küçük derenin Sırtlayıp getirir onca çalı-çırpıyı Saçar sağa-sola, darmadağınık Kolay olsa gerek saçıp, savurmak Ardına kadar dayayarak kapıyı Yürüyorum önüm-arkam karanlık Yürüyorum, dağın ardında ışık! Kendimi geceye vuruyorum epeydir Sığmayıp yatağına, taşması gibi, küçük derenin Sürükleyip getirir bir yığın kum Örter yeşil çimenlerin yüzünü Yırtar sağı-solu, bozar düzünü Kolay olsa gerek kesip, biçmek Sertçe çarparak kapıyı Yürüyorum, dört bir yanım uçurum Dağın öte yüzüne varırsam otururum.. Epeydir geceye vuruyorum kendimi Kaybolasıya kabuğuna çekilmesi gibi, küçük derenin Erir gider taşların ve köklerin arasında Benzi solar kıyısındaki sazların Belki de gözü patlar kurbağaların Kolay olsa gerek esirgemesi Muhanetlerin resmigeçidi sırasında Sımsıkı kapatarak kapıyı Yürüyorum, önümde hala "belki yarın" sürüncemesi Yürüyorum, dağın arkasında yıldız kümesi! Hünkâr Dağlı |