Geceye Vuruyorum Kendimi 2 Geceye Vuruyorum Kendimi 2 Geceye vuruyorum kendimi epeydir Sahtekar çığlıklarımın suskunluğu Lacivert bir oturuştur kulaklarına Hepten karşı durur duvarlar Boşuna mıdır sükunetin dörtnalı İhtirasların kavurucu soğuklarına Ve.. huzurun kapı zili çalmaktadır Sihirli bir anahtar tutuşturuyorum Parmaklarına.. Kendimi geceye vuruyorum epeydir Gözlerimden kaydırılan yıldızlar Bir kucak dolusu çiçektir, ellerine Çoktan ayağımın altındadır Yumuşak dokunuşlarını İple çektiğimiz siğim siğim yağmurlar Ve.. Kapanmıştır şimdilik, kaygının kapısı Pervazına tırmanan sarmaşık Bir gün mutlaka dolanır mı Ayaklarına.. Epeydir geceye vuruyorum kendimi Mestane kurt ulumalarında lezzet Savruk harmanlardan artakalan emektir Bir çobanın çeşme başı yalnızlığı İkindi üstlerinde uykuyla olan muharebendir Hiddet, şiddet, nefret, kasvet, şehvet.. Külleri arasında sigara izmaritlerinin Ve.. Dudaklarımdaki yarım tebessüm Kelepçe olup yapışacak, görürsün! Tırnaklarına.. Geceye vuruyorum epeydir kendimi Pişmanlıkların ateşi ısıtırken odayı Halihazıra rıza, kirlerimizi soymaktadır Şaşkın ördek dalgaları, bu ummanda Sebeb-i vasl-ı zevk olan Cılız kulaçları kırmaktadır Bu ne zahmetli beton yapışkanlığı Martıların çöl kumu eşelediği hiç görülmüş mü Ve.. Gecikmiş nedamet, kamçılayıp arzularını Devrilmiş dağlarca ter yürütecektir Şakaklarına... Hünkâr Dağlı |