Hünkar Dağlı Şiirleri Ben Hep Seni Düşünürüm Sen uyurken rahat, gevşek Ben hep seni düşünürüm Sarar seni yorgan, döşek "Ben hep seni düşünürüm" Duru sular gibi yüzün Karanlıkla gelir hüzün Gece boyu ve gündüzün "Ben hep seni düşünürüm" Aş başında, iş başında Yaz biterken kış başında Unutulmak telaşında "Ben hep seni düşünürüm" İftar etsem orucumu Ovalarım avucumu Dama atıp pabucumu "Ben hep seni düşünürüm" Yağmur yağıp ıslanırken Bir ağaca yaslanırken Türkülerle seslenirken "Ben hep seni düşünürüm" Sıra beklerken durakta Parklardaki oturakta Daldan düşen her yaprakta "Ben hep seni düşünürüm" Düzde gezsem, yokuş çıksam Bir şey yapsam veya yıksam Üşüyüp de ateş yaksam "Ben hep seni düşünürüm" Işık görsem pencerede Hicran sarsa perde perde Kayalar'ın o derede "Ben hep seni düşünürüm" Çay, kahve, kola içerken Bayiden bilet seçerken Site'den gelip geçerken "Ben hep seni düşünürüm" Girer çıkarım Ruşen'e Girer gibi bir gülşene Ne zaman uğrasam Şen'e "Ben hep seni düşünürüm" Güçsüzlerin Bahçesi'nde Yersizliğin pençesinde Emel'in şakrak sesinde "Ben hep seni düşünürüm" Çiçeklerden gülü görsem Sonu olmaz yolu görsem Benim gibi deli görsem "Ben hep seni düşünürüm" Yaklaşır bana mezarım Taşına şiir yazarım Senden yanadır nazarım "Ben hep seni düşünürüm" Hünkâr Dağlı |