Yıllar Hey Yıllar Hey Ağlaya ağlaya gözlerim şişti Yüreğim kavruldu ciğerim pişti Vay gülüm o gidiş nasıl gidişti Anıları alıp giden yıllar hey Dertlerini diyemeyen kullar hey Başıma yıktılar kurduğum damı Yığdım harman ettim gafleti gamı Bulut saçlım senden aldım ilhamı Anıları alıp giden yıllar hey Dertlerini diyemeyen kullar hey Mevsimler değişti gün başkalaştı Gönül daldan dala gezdi dolaştı Bulut saçlım gayri tebdilim şaştı Anıları alıp giden yıllar hey Dertlerini diyemeyen kullar hey Kader dedikleri köre inandım Zemheride dondum çöllerde yandım Yüzüme gülerdi seviyor sandım Anıları alıp giden yıllar hey Dertlerini diyemeyen kullar hey O senin dediğin fincanda faldı Bahtımın yelleri elimden aldı En güzel günlerim yıllarda kaldı Anıları alıp giden yıllar hey Dertlerini diyemeyen kullar hey Ahlar çektim eremedim ahtıma Bulut saçlım konmam dedi tahtıma Tüm kalemler kara yazmış bahtıma Anıları alıp giden yıllar hey Dertlerini diyemeyen kullar hey Gel beni de dinle ne olur hancı Şuramda yangın var şuramda sancı Baktığım aynalar bana yabancı Anıları alıp giden yıllar hey Dertlerini diyemeyen kullar hey... Kaynak: Nem Alacak Felek Benim Hasan Turan |