Sevinsin Sevinsin Yüreğim göl olsa çöle az gelir Yeşil turna gelir, çil çil kaz gelir Bekle gönül kışın sonu yaz gelir Sevdiğim gezdiğin yollar sevinsin Kitap kitap okumuşum içini Çözemedim nedenleri niçini Dilim varmaz söyleyemem suçunu Gayri seni saran kollar sevinsin Şu mendilde kokluyorum terini Unuttum izini bilmem yerini Gözümle diktiğim düğmelerini Birer birer çözen kullar sevinsin Ömrümüzün türlü türlü kışı var Dökülür yapraklar kurur hışılar Gün vurdukça ışıl ışıl ışılar Duvağın sevinsin pullar sevinsin Şimdi zülüflerin deste destedir Gözüm yolda kulaklarım sestedir Yatağım ağlıyor yastık hastadır Güzel yüzündeki güller sevinsin Yüzüne sabahın şavkı mı vurmuş Saatlar mı susmuş zaman mı durmuş Ayrılığın nasıl acı olurmuş Ben yanarım varsın eller sevinsin Nerelerden süzülmüşsün akmışsın Bu gözlerle sen kimlere bakmışsın Benim gibi nice kullar yakmışsın Saçlarını öpen yeller sevinsin Unutulmuş adı silinmiş sanı Kavrulmuş yüreği kurumuş kanı Böyle mi bıraktın Hasan Turan’ı Bizi çekiştiren diller sevinsin... Kaynak: Nem Alacak Felek Benim Hasan Turan |