Niye Niye Bekle gönül günler neler getirir Yağmur yağar çimen çiçek bitirir Beni benden alır alır götürür Bunca sitem bunca cilve naz niye Sarmaşıklar yüreğime sarılır Susuz toprak dilim dilim yarılır Geliversen kim küser kim darılır Bunca sitem bunca cilve naz niye İşte bahar mor zambaklar dermişim Umudumu yollarına sermişim Kul olmuşum sana gönül vermişim Bunca sitem bunca cilve naz niye Dalımda çürüdüm dalımda yettim Feleğe neyledim kime ne ettim Senin için ben ömrümü tükettim Bunca sitem bunca cilve naz niye Şafak söktü çil horozlar ötüyor Bacalardan boz dumanlar tütüyor Benim derdim bana bol bol yetiyor Bunca sitem bunca cilve naz niye Nerde doğdum nerelere savruldum Acı poyraz vurdu erken kavruldum Boncuk gözlüm şu cilvenden ne buldum Bunca sitem bunca cilve naz niye Gül istemem iki sözcük taş atsan İkicik göz kırpsan iki kaş atsan Gelsen gitsen anıları yaşatsan Bunca sitem bunca cilve naz niye Aştım dağlarını gezdim kırını Ateşledim içimdeki fırını Çözemedim içimdeki sırrını Bunca sitem bunca cilve naz niye... Kaynak: Nem Alacak Felek Benim Hasan Turan |