Deliyim Dostlar Deliyim Dostlar Yelkeni suya daldırdım Aklımı baştan aldırdım Gene gönlümü çaldırdım Deliyim dostlar deliyim Gölde yüzen akça kuğu Bazı durgun akan bir su Bilmiyorum ne haldir bu Deliyim dostlar deliyim Nedir bilmem bunun aslı Başım dağlar gibi puslu Ne akıllı ne de uslu Deliyim dostlar deliyim Susuz susuz yanan Yemen Yeşermeden solan çimen Ne yapayım bilmem ki ben Deliyim dostlar deliyim Yorulmuyor hayra düşler Bu nasıl hal bu ne işler Bana avare demişler Deliyim dostlar deliyim Bahtım doğuştan karadır Yüreğim ondan yaradır Gönül benden fukaradır Deliyim dostlar deliyim İncecik bel uzunca boy Ele gelmez toy desem toy Ah ne yapsam neylesem oy Deliyim dostlar deliyim Ah şu bakış şu oturuş Sanki güle bülbül konmuş Güzel seven Del'olurmuş * Deliyim dostlar deliyim Hasan Turan hecelersin Nerelerde gecelersin Behey gönül sen ne dersin Deliyim dostlar deliyim... * Deli olurmuş. not: Cemil Demirsipahi besteledi. Atilla İçli plağa okudu. Kaynak: Nem Alacak Felek Benim Hasan Turan |