Bitmedi Bitmedi Sevdigim kız pul pul yazma bürünür Deli gönlüm ardı sıra sürünür Dünya gözlerime bir hoş görünür Yandim amma dumanlarım tütmedi Benim aşkım yazdım yazdım bitmedi Bazı ak bulutum, bazı yeşil çim Yaralı kuş gibi çırpınır içim Ömür başka türlü hal başka biçim Yandım amma dumanlarım tütmedi Benim aşkım yazdım yazdım bitmedi Ne bal oldum şu arıya ne petek Umudum yıllarla eridi tek tek Bu hasret böyle mi sürüp gidecek Yandım amma dumanlarım tütmedi Benim aşkım yazdım yazdım bitmedi Duygular uçuşur kelebek olur Gönülden kopan ses kalbe ek olur Her diken aşk kokan bir çiçek olur Yandım amma dumanlarım tütmedi Benim aşkım yazdım yazdım bitmedi Çignedigim yollar kırık hat gibi Dolaşır dururum şaşkın at gibi Ne Kerem'e benzer ne Ferhat gibi Yandım amma dumanlarım tütmedi Benim aşkım yazdım yazdım bitmedi Neresi oteli neresi hani Kapkara bulutlar sardı her yani Bu aşk deli etti Hasan Turan’ı Yandım amma dumanlarım tütmedi Benim aşkım yazdım yazdım bitmedi Kaynak: Nem Alacak Felek Benim Hasan Turan |