İşte Kırdım Putum İle Haçımı İşte Kırdım Putum İle Haçımı İşte kırdım putum ile haçımı Yedi yılda duydum senin acını Şimdi nuş eyledim Hak Din ilacını Aman Kerem beni rüsvay eyleme Yedi yıldır ne getirdin başıma Genç yaşımda ağu kattın aşıma Sail oldum düştüm senin peşine Zalim seni nice rüsvay etmeyim Ne hikmettir ben murada ermedim Hiç ömrümde böyle sevda görmedim Kerem bana yar olduğun bilmedim Aman Kerem beni rüsvay eyleme Şimdi bildim Hak dinlerin ahdını Taktırmadın kır atımın rahtını Terk ettirdin Şah babamın tahtını Zalim seni nice rusvay etmeyim Aman Kerem sana kullar olayım Çektiğin dertlere derman bulayım Getir dört kitabı elim vurayım Aman Kerem beni rüsvay eyleme Beni destan ettin dilden dillere Susuz ceylan gibi attın göllere Ahir beni muhtaç ettin illere Zalim seni nice rüsvay etmeyim Allah için olsun beni kınama Çünkü ol adular kondu haneme Gönül ister saram seni sineme Aman Kerem beni rüsvay eyleme Hasret olan hasret muradın alır Sanma ki bu ahım mahşere kalır Benim çektiğimi bir Mevla bilir Zalim seni nice rüsvay etmeyim Aman Kerem bu sözleri atalım Bal ile kaymağı bile katalım Senin ile gizli sohbet tutalım Aman Kerem beni rüsvay eyleme Bu aşk beni üryan edip soymadan Kerem hışma gelip cana kıymadan Kalk gidelim ol adular duymadan Aslı seni gayri rüsvay etmeyim Ağa Kerem Paşa Kerem Han Kerem Hasret Kerem Öksüz Kerem Kul Kerem Aslı sana kurban olsun can Kerem Aman Kerem beni rüsvay eyleme... Aşık Kerem |