Sen Yoksun Sen Yoksun Gazetelerin kurumamış akşam baskılarında en çok Arıyorum seni ah yoksun Gazetelerin kurumamış akşam baskılarında en çok Arıyorum seni ah yoksun ne bir yazı ne bir resim yok Kavga siperlerinde yoksun jandarma sirenlerinde yok Düzmece bir intiharmısın arama bültenlerinde yok Kavga siperlerinde yoksun jandarma sirenlerinde yok Düzmece bir intiharmısın arama bültenlerinde yok Yanımda yoksun canımda yok ne çok özledim bilsen ne çok Sen yoksun faydası yok ben yokum yokum ah ben yok Yanımda yoksun canımda yok ne çok özledim bilsen ne çok Sen yoksun faydası yok ben yokum yokum ah ben yok Vurulan kuşun kan damlayan körpe kanatlarında en çok Soruyorum seni ah yoksun Vurulan kuşun kan damlayan körpe kanatlarında en çok Soruyorum seni ah yoksun Son bir ümit son bir çare yok sıcaklığın var ah sen yoksun Şarkın çıldırıyor sesin yok toprağın emdiği kanmısın Yeraltındasın adresin yok sıcaklığın var ah sen yoksun Şarkın çıldırıyor sesin yok toprağın emdiği kanmısın Yeraltındasın adresin yok yanımda yoksun canımda yok Ne çok özledim bilsen ne çok sen yoksun faydası yok Ben yokum yokum ah ben yok Yanımda yoksun canımda yok ne çok özledim bilsen ne çok Sen yoksun faydası yok ben yokum ah ben yok... Ferhat Tunç |