Üzüm Karası Gözlerin Üzüm Karası Gözlerin Hiç kimse senin kadar sevilmedi Aklımı firara vemişim zaten Bir şiiri kıskandıran gözlerinle Yak beni Yıllar geçti unutmadım Unutmadım aklımda Yaşananlar bir tarafa O güzelerin saklımda Yıllar geçti unutmadım Unutmadım aklımda Yaşananlar bir tarafa Ah o güzelerin saklımda O gidiş ayrılıktan daha bir zordu Bu gizli sessiz veda inan çok koydu Kimbilir kaç yıl geçti Kaç sene oldu Unuttamadım afedemedim Seni nasıl sevmişim Neler neler vermişim Şu yollara düşmüşüm Gelde kurtar beni Seni nasıl sevmişim Neler neler vermişim Şu yollara düşmüşüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kurşun yarası sözlerin Süründürür beni Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Üzüm karası gözlerin hasreti yanıyor Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor O güzel gözlerin hasreti ta şuramda yanıyor Sen benim ilk göz ağrım ilk yanılışım Sen benim aldanışım aşkta yanlışım Çekip gittiğin günden beri yanmışım Unutamadım afedemedim Seni nasıl sevmişim Neler neler vermişim Şu yollara düşmüşüm Gelde kurtar beni Seni nasıl sevmişim Neler neler vermişim Şu yollara düşmüşüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kurşun yarası sözlerin Süründürür beni Buzları üşüten bozkıra yazdım Ve denizden yeni çıkmış rüzgarlarla geldim Kuru dalları bastıkça kırılan eylül Üzüm karası bir hasrette soyunmuşken dökülmüşken Kurşunlara dizilirken susuz denizler Kapattım penceresini ömrümün Çektim perdesini Hazırım Yak beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kurşun yarası sözlerin Süründürür beni Öldürür beni... Fatih Kısaparmak |